Főoldal»Ginop-plusz

„Oktatástechnikai fejlesztés a Danuvia Stúdiónál”

Kedvezményezett neve: Danuvia Stúdió Oktató és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-00425

Projekt címe: „Oktatástechnikai fejlesztés a Danuvia Stúdiónál”

Szerződött támogatás összege: 39 164 521 Ft

Támogatás mértéke (feltételesen vissza nem térítendő támogatás): 70%

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.12.31.

Projekt tartalmának bemutatása:

Jelen projektünk megvalósításával az oktatást kiegészítő és egyéb oktatási (felnőttképzési) tevékenységünket kívánjuk fejleszteni.

Az oktatást kiegészítő tevékenységgel célunk a munkavállalási korú személyek (elsődlegesen fizikai munkakörben dolgozók és/vagy álláskeresők) pszichometriai alapon működő kompetencia- és készségmérése, és ez által munkaerőpiacon való elhelyezkedések javítása. További szakértő bevonásával a személyek fejlesztése is megvalósulhat képzések révén, amelyet szintén fogunk tudni biztosítani számukra (felnőttképzés). A megvalósítási helyszín is ez alapján lett kiválasztva (Mád), tekintettel arra, hogy Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az egyik legnagyobb a munkanélküliségi ráta, itt szükséges az elsődleges szakmai beavatkozása.

Az oktatást kiegészítő tevékenységünkhöz első körben különböző analóg vizsgáló-, felmérő oktatást kiegészítő segédeszközöket (pszichológiai képességvizsgáló készülékek) szeretnénk beszerezni, amelynek módszertani alapjai a modern pszichológiai-humánfejlesztési irányzatokat követik, mindemellett pedig az eszközök technológiai felépítése modern és innovatív.

A technológiai eszközfejlesztések mellett a digitális megújulásokkal, az információs-technológiafejlesztés révén ezért célunk, hogy megtámogassuk az oktatást kiegészítő tevékenységünkhöz, a mérésekhez, valamint a felnőttképzések lebonyolításához kapcsolódó adminisztratív, információrögzítéseket, amelyet így saját munkatársaink mellett megbízott mérésvezetőink, oktatóink is tudnak használni. Emiatt válik szükségessé 10 db laptop beszerzése, amely tárolására biztosít helyet a mádi fióktelepünk.

További információ-fejlesztésként szeretnénk egy felnőttképzési menedzsment üzleti felhőszolgáltatást is igénybe venni, amelynek célja, hogy a könnyebb, hatékonyabb megoldással tudjuk a felnőttképzési folyamatainkat kezelni, az jogszabály által előírt adminisztratív tevékenységeinket egy rendszerben, átlátható módon kezelni.

Az oktatást kiegészítő tevékenységünk fejlesztéséhez elengedhetetlen a megfelelő marketing stratégia kialakítása, a különböző marketing eszközök, anyagok és technikák meghatározása, amely mentén felépülhet a szolgáltatás marketing vonala. Ennek megfelelően kívánunk igénybe venni 100 óra marketing tanácsadást és márkaépítést.